programmaprogramma

Katelijne van Otterloo & band

Katelijne van Otterloo & band

Katelijne is al lang geen onbekende naam meer op de Aalsmeerse podia. Samen met ‘haar mannen’ Bas van Otterloo, Wolf Martini, Arno van Nieuwenhuize en ditmaal nog een gastspeler, staat zij garant voor een swingende zondagmiddag. Maar naast haar jazz-repertoire heeft Katelijne ook ander pakkend repertoire en zal het publiek ook daarvan laten genieten.

Voordat Katelijne aan haar solo zangcarrière begon, scoorde zij top 40 hits met haar meidengroep Exposure in de jaren ’90. In deze tijd presenteerde zij ook dagelijks het tv programma EXPLOSIEF van SBS6, primetime, in duo presentatie samen met Jeroen van der Boom.

Als jong meisje van 7 genoot zij 13 jaar lang van klassieke pianolessen en maakte zij haar eigen shows, met liedjes en acts, tussen de schuifdeuren. Tijdens haar bouwkunde studie aan de TU in Delft was zijn leadzangeres van diverse band van jazz tot disco en zelfs rock. Na haar afstuderen heeft zij zich gespecialiseerd in de jazz en popjazz muziek, waar haar liefde naar uitgaat.

Met deze muzikale achtergrond is jazz zangeres Katelijne van Otterloo een volwassen zangeres met krachtige persoonlijkheid en sterke performance.

Meer info op: www.katelijne.nl


Een keer per maand, op een zondagmiddag, tovert KCA de sfeervolle bovenzaal van de geheel gerestaureerde Oude Veiling om tot 'theater' waar een mix van klassieke muziek en kleinkunst wordt gepresenteerd.

Bob & Gon heten als gastheer en gastvrouw elke bezoeker persoonlijk welkom en vertellen tussendoor over de artiest, zijn of haar passie en natuurlijk de muziek. Het duo staat garant voor een genotvolle zondagmiddag bij KCA Muziek.


ARCHIEF

Locatie:
De Oude Veiling, Marktstraat 19, 1431 BD Aalsmeer

Tijd:
10 november 2019

Toegang

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»