programmaprogramma

Klassiek ensemble Divertimento en Quatre-mains

Klassiek ensemble Divertimento en Quatre-mains

Klassiek ensemble met 3 dames

Klassiek ensemble Divertimento is een damestrio. Het ensemble speelt bekende licht klassieke stukken en toegankelijke salonmuziek. De bezettting bestaat uit piano, cello en viool. 

Het repertoire van dit klassiek ensemble strekt zich uit over drie eeuwen: van klassiek tot salonmuziek, zoals Mozart, Weense walsen, ragtimes, polka’s tot Argentijnse Tango’s. 

Fijne salonmuziek van dit compact klassiek ensemble Divertimento, altijd feestelijk gekleed in chique jurken.

Na de pauze speelt het pianoduo Karin Kuijper en Janine de Leeuw quatre-mains een aantal prachtige stukken. Deze klassiek geschoolde dames tonen met veel plezier hun mooie repertoire voor vier handen aan een piano.


Een keer per maand, op een zondagmiddag, tovert KCA de sfeervolle bovenzaal van de geheel gerestaureerde Oude Veiling om tot 'theater' waar een mix van klassieke muziek en kleinkunst wordt gepresenteerd.

Bob & Gon heten als gastheer en gastvrouw elke bezoeker persoonlijk welkom en vertellen tussendoor over de artiest, zijn of haar passie en natuurlijk de muziek. Het duo staat garant voor een genotvolle zondagmiddag bij KCA Muziek.


ARCHIEF

Locatie:
De Oude Veiling, Marktstraat 19, 1431 BD Aalsmeer

Tijd:
3 februari 2019

Toegang € 21,50

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»