programmaprogramma

Nationale Gedichtendag op 25 januari 2018

Nationale Gedichtendag op 25 januari 2018

 


Wij dagen je uit om zelf een gedicht te schrijven!

Gedichtendag is hét Poëziefeest van Nederland en Vlaanderen. Ieder jaar op de laatste donderdag van januari, staat de dichtkunst een dag lang in het zonnetje. 

De Gedichtendag 2018 vindt plaats op donderdag 25 januari in Cultureel Café Bacchus. Hoe aantrekkelijk zou het zijn om in de komende donkere dagen een gedicht te schrijven, je creatieve kant ten gehore te brengen op het intieme podium van Bacchus te Aalsmeer en het applaus in ontvangst te nemen?

De werkgroep Podiumkunsten en Literatuur nodigt je uit om een gedicht te schrijven op het thema THEATER, met het motto 'Uitstromend in het pluche van de zaal'.

Lever je gedicht aan in GARAMOND 24 op regelafstand 1 bij Marijke Haremaker, Haremakerjcp@hetnet.nl. De sluitingsdatum is 01/01/2018. 

Je brengt zelf je gedicht voor het voetlicht of stuurt een vervanger. Mocht je er muziek bij willen gebruiken dan dient dat van tevoren kenbaar gemaakt te worden zodat we dat met de technicus kunnen kortsluiten.

Na de pauze laten we het thema los en kijken we uit naar een tweede performance. Zoek naar poëtische woorden die theatraal verbeelden wat je ondergaat in het donker van de zaal of in het licht van de spotlights.Naar het archief

Locatie:
Cultureel Café Bacchus

Tijd:
donderdag 25 januari 2018 om 20:00 uur

Toegang gratis

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»