programmaprogramma

Fabian Franscicus

Fabian Franscicus

KLEINE WERELD

Vanwege het Coronavirus wordt de voorstelling van Fabian Franciscus naar een nog nader te bepalen datum verplaatst. 

Voor hen, die ooit ‘coaching’ hebben gehad, zal deze voorstelling vol zitten met herkenbare avonturen bij de psycholoog.

‘Vlafeest’, de eerste voorstelling van Fabian was na zijn try-out fase vrijwel de gehele tour uitverkocht. Daarmee haalde hij in meerdere theaters al de grote zaal. Meermaals ging hij viraal met stukjes uit zijn voorstelling en was o.a. te gast bij Spijkers met Koppen, Radio 538 en Na Het Nieuws. Daarnaast speelde hij zowel op het festival Zwarte Cross als op het Lowlands festival.  Ook veroverde Fabian in de fameuze ‘The Comedy Store’ in London de eerste prijs in een belangrijke comedy wedstrijd en speelde o.a. in New York, Berlijn, Stockholm en Londen.
Sinds april 2019 is Fabian ambassadeur voor de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA). Hij zet zich in om met meer openheid en positiviteit over autisme te praten.

 

Over zijn programma “KLEINE WERELD”: 

Lekker gezellig toch, die sessies bij de psycholoog? Of ja, dat moet je natuurlijk wel ‘coaching’ noemen, want dat klinkt zo lekker sportief.
En dan helpt het stiekem ook nog eens allemaal. Of althans, op bepaalde vlakken en op sommige dagen wat meer dan op de vermoeiende andere dagen. 
Toch vond Fabian het vroeger soms ook wel fijn, om lekker altijd alleen in zijn eigen kleine autistische wereldje te zitten. Met fobieën enzo. Makkelijk ook wel; hij kende iedereen daar en was het vooral vaak met zichzelf eens. Dat zei hij dan ook tegen zichzelf, hardop. Vooral op straat of als hij aan het fietsen was tussen mensen die zulke malligheid maar wat slecht begrepen. Maar vaak was het ook best wel benauwd en restrictief, zo'n kleine wereld.
Dus toch doorzetten dan maar! En zeker niet als enige. Want het is inmiddels über hip om in therapie te gaan. Om wat voor reden dan ook. En niet geheel onterecht trouwens, want soms is het hilarisch.

Voor iedereen die ooit ‘coaching’ heeft gehad, zal ‘Kleine Wereld’ vol zitten met herkenbare (en soms wat minder herkenbare) avonturen bij de psycholoog. De voorstelling gaat over Fabian's strijd om zijn eigen ‘kleine wereld’ zo nu en dan eens te verlaten.


Mocht je nog nooit een ‘coach’ hebben gehad hoef je je geen zorgen te maken; hij weet voor iedereen wel een reden te vinden waarom je dat zeker ook zou moeten doen!


Coronaregels KCA:

Wij doen er alles aan wat in onze macht ligt om het concert voor iedereen zo prettig en veilig mogelijk te maken. Dat kunnen we niet zonder de medewerking van onze bezoekers. Daarom vragen we extra aandacht voor de coronaregels van KCA in Bacchus:

  • Blijf thuis als jij of een huisgenoot krachten heeft. 
  • Het dragen van een mondkapje binnen is verplicht. Kom dus al binnen mét een mondkapje op. Als je aan tafel zit mag het mondkapje af.
  • Houd 1,5m afstand tot anderen en volg de standaard hygiënemaatregelen van het RIVM.
  • Maximaal 4 personen mogen bij elkaar zitten mits ze tot één huishouden behoren. Wij zijzen jou een tafel aan. Het zelf aan elkaar zetten van tafels of aanschuiven van extra stoelen is niet toegestaan.
  • De bar is gesloten, er kunnen dus geen drankjes worden gekocht. Bij binnenkomst trakteert KCA iedere bezoeker op een kopje koffie of thee of een flesje frisdrank.
  • Volg de aanwijzingen van onze vrijwilligers op.

Het bezoek aan de voorstelling is op eigen risico. 


ARCHIEF

Locatie:

Tijd:
Afgelast

Toegang

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»