programmaprogramma

Deborah J. Carter & Zandscape

Deborah J. Carter & Zandscape

Deborah J. Carter zang, Gunnar Graafmans vibrafoon, Jeen Rabs gitaar, Mark Zandveld bas en Jurjen Bakker drums

Zaterdagavond in Bacchus: Swing, Soul & Sensation door zangeres Deborah J. Carter en de unieke sound van het kwartet Zandscape. Deborah, geliefd om haar dynamische en warme muzikaliteit, werd geboren in de VS en groeide op in Hawaï en Japan. Zij geeft concerten op jazz festivals en in jazz clubs, doet seminars, en verschijnt in radio en TV shows in en toerde in veel landen. In Nederland is ze te horen in theaters met ‘New York Round Midnight’, Ben van den Dungen en Michael Varekamp. Ze werkt ook veelvuldig samen met (radio-)orkesten en bigbands, waaronder het Metropole Orkest, de Hessische Rundfunk en het Berlin Opera Orchestra & Bigband.

Voor dit optreden wordt Deborah begeleid door de jazzgroep Zandscape van bassist, componist en producer Mark Zandveld. De muziek is zowel melodieus als avontuurlijk, en doet soms denken aan ECM-artiesten uit de jaren ‘70.

Met dit originele materiaal bij de hand nemen deze ervaren muzikanten je mee op een trektocht door een muzikaal landschap met prachtige harmonieën, verrassende grooves, gevoelige ballads en inventieve improvisaties.


Archief

Locatie:
cultureel café bacchus

Tijd:
20 april 2019

Toegang je gift

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»