programmaprogramma

Gedichtentuin 2024 in teken van Dans

Gedichtentuin 2024 in teken van Dans

Dans is het thema van de Gedichtentuin 2024. Net als voorgaande jaren richt KCA haar Gedichtentuin in september weer in op het illustere Boomkwekerskerkhof aan de Stommeerweg waar de gedichten in de seerene rust van het kerkhof op standaards te lezen zijn. Deze monumentale locatie is doorgaans niet te bezoeken maar speciaal voor de gedichten is de tuin de eerste drie weekenden van september geopend.

Wil je jouw gedicht daar delen? Stuur dan je bijdrage in vóór 4 augustus naar KCA. Wat zijn jouw gedachten of herinneringen bij dans? Een balletdanseres die sierlijk over het podium zweeft? Of een vlinder die van bloem tot bloem danst? Vrolijke bewegingen of een zweem van mystiek: in dans is heel wat poëzie te ontdekken. Vat jouw dichterlijke gedachten samen in maximaal 14 regels en stuur een Word-document per e-mail naar KCA. Wij kijken uit naar uw deelname.

Van de gedichten wordt traditiegetrouw weer een bundel gemaakt. Bezoekers kunnen de locatie gratis bezoeken, de eerste drie weekenden van september, telkens van 12.00 tot 17.00 uur.  


Locatie en openingstijden

  • Boomkwekerskerkhof, Stommeerweg 13, 1431 EH Aalsmeer
  • 7-8, 14-15 en 21-22 september. In het laatste weekend is de Gedichtentuin onderdeel van de Kunstroute Aalsmeer. 
  • van 12:00 uur tot 17:00 uur
  • toegang is gratis.

Locatie:
Boomkwekerskerkhof, Stommeerweg 13, Aalsmeer

Tijd:
Inzenden gedichten t/m 4 augustus 2024

Toegang gratis

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»