programmaprogramma

Klassiek Digitaal

Klassiek Digitaal

 

Dat social distancing geen beletsel hoeft te zijn om toch samen muziek te maken, bewijzen talloze orkesten en koren in de hele wereld. Digitale technieken maken het mogelijk dat ze toch samen de mooiste werken kunnen 'opvoeren', niet in een concertzaal maar via het internet bij hun publiek thuis. 

KCA heeft een selectie gemaakt en zal die de komende tijd op deze plaats steeds aanvullen. Laat je betoveren van het ruime aanbod aan (klassieke) muziek dat het internet bij jou in de huiskamer brengt. Zet je geluid aan, klik op onderstaande links en laat je betoveren, waar je wilt en wanneer je wilt!

Geniet ervan! We houden ons warm aanbevolen voor suggesties. Die kun je hier naartoe mailen. 


Ook Brassband Gelderland (afgekort BBG) kan ten tijde van de coronacrisis niet bij elkaar komen om te repeteren. Omdat het samen muziek maken toch wel erg wordt gemist zijn ook zij de uitdaging aangegaan om een PAT (Playing Apart Together) filmpje te maken. Voor dit project componeerde dirigent André Vulperhorst de "BBG Hymne". De eerste noten van de melodie van het thema, de noten B-B-G, lieten zich als vanzelf componeren. Vanuit deze drie noten ontstond een (citaat van een van onze leden) ‘mooie hoopvolle melodie’. 


Socially Distant Orkestra, mix


Concertgebouworkest - Het Wilhelmus, 2020 

Locatie:
Waar je wilt

Tijd:
Wanneer je wilt

Toegang

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»