programmaprogramma

Karin Bloemen

Karin Bloemen

Karin Bloemen is een zangeres en cabaretière die met haar opvallende verschijning, haar prachtige liedjes en bruisende optredens en theatershows al sinds 1983 de aandacht op zich weet te vestigen. Een optreden van Karin Bloemen is een unieke ervaring. Of het nu gaat om een theatershow of een concert, met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek bespeelt zij elke zaal. Soms is zij uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig.

Zij zal deze voorstelling een aantal mooie luisterliedjes vertolken en natuurlijk op haar onnavolgbare wijze aan elkaar praten. In het voorgesprek met Bob en Gon gaf zij ook aan dat zeker wat te zien zal zijn “Ik neem in ieder geval twee jurken mee” en dat zijn over het algemeen oogstrelende creaties.


Een keer per maand, op een zondagmiddag, tovert KCA de sfeervolle bovenzaal van de  Oude Veiling om tot 'theater' waar een mix van klassieke muziek en kleinkunst wordt gepresenteerd.

Bob & Gon heten als gastheer en gastvrouw elke bezoeker persoonlijk welkom en vertellen tussendoor over de artiest, zijn of haar passie en natuurlijk de muziek. Het duo staat garant voor een genotvolle zondagmiddag bij KCA Muziek.


ARCHIEF

Locatie:
De Oude Veiling, Marktstraat 19, 1431 BD Aalsmeer

Tijd:
20 oktober 2019

Toegang uitverkocht

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»