programmaprogramma

Philippe Elan….Ma France en chansons

Philippe Elan….Ma France en chansons

Met: 

Philippe Elan: zang
Reijer Zwart: gitaar

Een reis in chansons door het Frankrijk van Edisonwinnaar Philippe Elan….over de liefde uiteraard, maar zonder daarbij de literatuur, de maatschappij, de film, de kunst te vergeten.

Klassiekers uit de chansongeschiedenis illustreren deze muzikale reis van Philippe. Denk aan Charles Aznavour, Julien Clerc, Edith Piaf, Jacques Brel, Jean Ferrat en vele anderen maar ook nieuwe chansons, speciaal voor deze voorstelling geschreven.

Met daarnaast chansons van eigen hand die in de afgelopen jaren zijn opgenomen op de verschillende albums.

Tussen de liedjes door zal Philippe aan het publiek zijn gevoelens, herinneringen en anecdotes toevertrouwen, die vastzitten aan al deze liedjes.


Een keer per maand, op een zondagmiddag, tovert KCA de sfeervolle bovenzaal van de geheel gerestaureerde Oude Veiling om tot 'theater' waar een mix van klassieke muziek en kleinkunst wordt gepresenteerd.

Bob & Gon heten als gastheer en gastvrouw elke bezoeker persoonlijk welkom en vertellen tussendoor over de artiest, zijn of haar passie en natuurlijk de muziek. Het duo staat garant voor een genotvolle zondagmiddag bij KCA Muziek.

 


ARCHIEF

Locatie:
De Oude Veiling, Marktstraat 19, 1431 BD Aalsmeer

Tijd:
12 mei 2019

Toegang € 21,50

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»