programmaprogramma

Gulnara Shafigullina & Peter Nilson

Gulnara Shafigullina & Peter Nilson

Ons theaterseizoen 2024-2025 start met een heel bijzonder klassiek concert in het Flower Art Museum met sopraan Gulnara Shafigullina en pianist Peter Nilsson. Zij geven een geweldig mooi recital met hun fraaie programma KLEINE KUNST van GROTE MEESTERS. Met romances en liederen van Gioseppe Verdi, Pjotr Iljitsj Tsjaikovski en Richard Strauss. Ook is er een verrassend gastoptreden. 

De Russisch-Nederlandse Gulnara Shafigullina begon op haar zesde met piano-onderwijs. Aan het conservatorium van St. Pietersburg studeerde ze klassiek piano en vervolgens klassieke zang aan het Conservatorium van Amsterdam. Haar veelzijdige, volle en warme stem zorgt voor een zeer divers repertoire. Inmiddels heeft ze een indrukwekkende zangcarrière opgebouwd. Als lyrisch sopraan zong Gulnara al in vele opera's in theaters over de hele wereld, van de Metropolitan Opera in New York tot het Mariinsky Theater in St.Petersburg. Ook geeft ze regelmatig solorecitals in grote zalen in Nederland en daarbuiten. 

Gulnara wordt op piano begeleid door Peter Nilsson. Peter Nilsson, geboren in Chicago, studeerde piano en zang aan de Universiteit van Illinois. In 1992 verhuisde hij naar Nederland, waar hij hoofd Muziekstudies is aan de Dutch National Opera Academy (Den Haag/Amsterdam) en een vaste gast is bij het Nederlands Omroepkoor en bij de Nederlandse Opera en in grote concertzalen.

(foto: Hans Schellevis Photography)


Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer en het Flower Art Museum organiseren samen een reeks van concerten met klassieke muziek van topniveau. Met ‘Muziek in het Museum’ bieden wij in het Flower Art Museum een prachtig programma in een bijzondere ambiance voor alle liefhebbers van klassieke muziek in Aalsmeer en omstreken.


Locatie en kaartverkoop:

Waar: Flower Art Museum, Kudelstaartseweg 1, Aalsmeer (tegenover de Watertoren)
Aanvang: 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)
Entree: regulier tarief € 20; met FAM vriendenkaart € 17 (max. 2 kortingskaartjes per persoon), Jongerenticket € 10 (16 t/m 25 jaar); de ticketprijs is inclusief entree tot het museum en een kopje koffie of thee bij binnenkomst. 
Kaartverkoop: via de KCA Ticketshop en aan de kassa (mits nog plaatsen beschikbaar)


In samenwerking met:


ARCHIEF

 

Locatie:
Flower Art Museum

Tijd:
Vrijdag 13 september 2024, 20.00 uur

Toegang € 20, FAM vrienden €17, jongeren € 10

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»