programmaprogramma

Ksenia Kouzmenko, piano

Ksenia Kouzmenko, piano

KCA tracteert u dit seizoen op de mooiste klassieke concerten. En we starten gelijk met een heel bijzondere pianiste: de Wit-Russische Ksenia Kouzmenko

Ksenia Kouzmenko wordt internationaal geroemd voor haar gevoelige en technisch indrukwekkende pianospel en is zeer geliefd als kamermuziekpartner.Zij speelt soloconcerten en kamermuziek in alle mogelijke bezettingen. In ruim 30 jaar heeft ze een enorm rijk repertoire opgebouwd, van Bach tot Kurtág. Ze zoekt continu naar nieuwe composities en maakt graag ongewone, inspirerende programma's. Zo zijn er een aantal projecten ontstaan met Tsjechische muziek, met o.a. wereldpremières van een aantal stukken uit de XXste eeuw. 

Ksenia Kouzmenko studeerde aan het conservatorium van Minsk, waar zij cum laude afstudeerde. Zij vervolgde haar opleiding bij Igor Olovnikov en bij Naum Grubert aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Zij was prijswinnaar tijdens verschillende internationale concoursen en heeft overal in Europa opgetreden. Vanaf 1999 geeft Kouzmenko zelf les aan het Koninklijk Conservatorium.

 


Het concert begint om 15.00 uur; zaal open een half uur voor aanvang concert. 


Kaartverkoop: uitsluitend via voorverkoop in de KCA Ticketshop

  • Cultureel Café Bacchus XL google map
  • Gerberastraat 4
  • 1431 SG Aalsmeer

Inlichtingen: Pierre Tuning telefoon 06-14461305 of Reinoud Staps telefoon 0297-325304.


ARCHIEF

 

Locatie:
Cultureel Café Bacchus

Tijd:
Zondag 17 oktober, 15.00 uur

Toegang € 20

Eerstkomende programma(s)

«

Archief overzicht:

»